Postcrossing
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postcrossing

* Neoficiální fórum českých postcrosserů! * Připoj se k nám a posílej si pohlednice s lidmi z celého světa! *

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

kameraman

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
kameraman

kameraman

Počet příspěvků : 3
Registrace : 30. 11. 12
Věk : 57

kameraman Empty
PříspěvekPředmět: kameraman   kameraman Empty30/11/2012, 10:28

Přeji všem krásný den,
Zcela náhodou jsem objevil toto neoficiální fórum českých postcrosserů a protože jsem postcrossingu zcela propadl, neváhal jsem a musel se zaregistrovat. Jmenuji se Roman a bydlím na západě Čech v Plzni. K postcrossingu mne přivedla moje dcera, která rozesílá pohlednice již více jak rok. Ze začátku jsem ji pouze pomáhal, ale když jsem viděl ty krásné pohlednice a nádherné známky z celého světa, které chodily do naší poštovní schránky, musel jsem se také zapojit. Děkuji za toto fórum, rád se budu dělit o poznatky a doufám, že zde naleznu nové přátele, kteří jsou stejně postiženi jako já, a to POSTCROSSINGEM!
Návrat nahoru Goto down
4llis

4llis

Počet příspěvků : 4
Registrace : 17. 07. 12

kameraman Empty
PříspěvekPředmět: Re: kameraman   kameraman Empty2/12/2012, 22:43

Ahoj,
chci jenom upozornit, že tohle fórum bylo založeno a bohužel není příliš využíváno -
hlavní šrumec je na Lidé.cz:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Je to tam dost velký chaos ale žije to tam - narozdíl od tohoto fóra.

Zdravím do Plzně! Já jsem od Nepomuka a v postcrossingu jedu od ledna
- tvrdá závislost Very Happy
4llis
Návrat nahoru Goto down
http://agri.rajce.idnes.cz/

kameraman
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Postcrossing :: General :: Nováčci, představte se nám!-
Přejdi na: