Postcrossing
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postcrossing

* Neoficiální fórum českých postcrosserů! * Připoj se k nám a posílej si pohlednice s lidmi z celého světa! *

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Guerilla pohledy

Goto down 
AutorZpráva
Hanule

Počet příspěvků : 1
Registrace : 30. 08. 12

Guerilla pohledy Empty
PříspěvekPředmět: Guerilla pohledy   Guerilla pohledy Empty30/8/2012, 14:47

Ahoj, mám dotaz na českou sekci, protože nevím, kam se s tím obrátit na té international Smile
Znáte posílání guerilla pohledů? Napíšete pohlednici a místo známky nalepíte, namalujete, nakreslíte obrázek a ono to občas dojde až k adresátovi.
Napadlo mě, jestli se to za a)dá uskutečnit na mezinárodní úrovni (z historek vím, že prý ano) a hlavně za b)jestli je podle vás "legální" s tím přijít na fórum postcrossingu. Přeci jen, je to "nabádání k neplacení služby pošty...".
Dodávám, že jsem to ještě nezkoušela (zatím mi na všech pohledech docela záleželo, chtěla jsem, aby to určitě došlo a asi jsem na to trochu neměla koule) a fakt váhám, nechci porušovat pravidla něčeho, co mi přijde tak geniální, jako je postcrossing Smile

Přeju hodně hezkých pohlednic!

Hanule
Návrat nahoru Goto down

Guerilla pohledy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» pohledy s mapou
» Evropa
» Asie

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Postcrossing :: Ostatní :: Offtopic-