Misa015
Počet příspěvků : 11 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 35 Bydliště : Karlovy Vary
| Předmět: Penpalling/Dopisování 24/7/2012, 16:20 | |
| Zajímalo by mě jestli si tady taky někdo dopisuje s lidmi z různých koutů světa. Já dopisování miluju, i když teď už na to tolik času kvůli škole nemám. Nejradši píšu dopisy, protože jsou osobnější než maily. V současnosti mám jen několik kamarádek se kterými si dopisuji - z Itálie, Rakouska, Belgie, USA a Austrálie. | |
|
Laura18
Počet příspěvků : 6 Registrace : 23. 07. 12
| Předmět: Re: Penpalling/Dopisování 31/7/2012, 00:19 | |
| Já jsem snad před tím, než mi kamarádka doporučila postcrossing napsala 5 pohledů za celý život Takže ted to určitě napravím . Jak šla ta doba, a já měla pc, notebook a mobila, tak jsem úplně zapomněla i na pohledy nebo dopisy, a vidím to i u svých vrstevníků, ale co já znám, tak 99,9% to vyhovuje, bohužel | |
|
Misa015
Počet příspěvků : 11 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 35 Bydliště : Karlovy Vary
| Předmět: Re: Penpalling/Dopisování 31/7/2012, 17:28 | |
| Já teda myslela spíš, že se tady někdo přidá a rozvede se tady diskuze o dopisování. | |
|
RainbowJazz
Počet příspěvků : 2 Registrace : 22. 11. 12
| Předmět: Re: Penpalling/Dopisování 22/11/2012, 21:25 | |
| ja si dopisujem iba s kamarátmi a spolužiačkami, kt. bývajú maximálne 20 km odo mňa rada by som si písala s niekým z inej krajiny,ale našim sa to moc nepáči tak neviem ... | |
|
kameraman
Počet příspěvků : 3 Registrace : 30. 11. 12 Věk : 57 Bydliště : Plzeň
| Předmět: Penpalling/Dopisování 30/11/2012, 11:20 | |
| Je tomu už dvacet let, ale tenkrát jsem si dopisoval s lidmi celého světa. Shánění nových adres k dopisování bylo tenkrát hodně těžký ale dělalo se to takto: "Vytvořil jsem malý sešítek. Na začátek jsem napsal svoji adresu a co mě zajímá a s kým si chci psát. To se vložilo do obálky a odeslalo na adresu kterou jsem měl k dispozici. Ten dotyčný připsal sebe a poslal zase dál. Takhle obíhal sešítek svět. Když se zapsal poslední zájemce, odeslal sešítek jeho majiteli, tedy tomu prvnímu. No a takhle se navazovali nové kontakty bez pomoci internetu. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Penpalling/Dopisování | |
| |
|