Postcrossing
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postcrossing

* Neoficiální fórum českých postcrosserů! * Připoj se k nám a posílej si pohlednice s lidmi z celého světa! *

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Izmya

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
izmya

Počet příspěvků : 2
Registrace : 15. 07. 12

Izmya Empty
PříspěvekPředmět: Izmya   Izmya Empty20/7/2012, 20:05

Ahoj všichni..

Jmenuji se Gábi a jsem ze Štětí (coz je mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem)..

O postcrossingu jsem se dozvěděla v práci kuriozním způsobem. Pracuju pro outsourcingovou firmu a občas k nám přijede šéf našeho týmu z klientské strany..Jsem taková "dekoratérka" a tak mám svůj open space chlíveček oblepený fotkama a pohledama..A on na to tak kouká a říká mi, znáš postcrossing? Asi vás nepřekvapý, že je z Holandska Smile a už to bylo Smile Za 156 dnů jsem poslala 92 pohledů..pomalu začínám věřím tomu co říkají kolegové - prej mám na postcrossingu závislost Smile ale mě závislosti baví a tahle ja navíc skvělá Smile

Jak už jsme napsala. Pracuju pro outsourcingovou firmu a jsem AR clerk..což je něco jako účetní bankovních operací..

Kromě posílání pohledů ráda cestuju, čtu, maluju, zajímám se o historii Kubánské revoluce, hispánské kultury (španělština je úžasnej jazyk) a mám další závislost a tou jsou naušnice Smile

Díky postcrossingu jsem "poznala spoustu zajímavých lidí". Píšu si maily s jednou holkou z Taiwanu (je úžasný číst si o trackers po Tibetu, Himalájích), jedné starší paní z Kanady posílám Krtečky, dneska jsem dostala earrings swap z Brazilie..je úžasný kolik skvělých lidí je na světě..

Jen kdyby byly v Čechách hezčí a zajímavější pohledy..

Happy postcrossing Smile
Návrat nahoru Goto down
k-y-s-l-i-k

Počet příspěvků : 8
Registrace : 11. 07. 12

Izmya Empty
PříspěvekPředmět: Jůů   Izmya Empty30/7/2012, 16:32

Jééé tak to ahoj... Štětí to je moje "mládí" - celý 4 roky jsem tam úspěšně chodil na obalovku Very Happy . Je tomu teda už 10 let, ale bylo to tam super. Kde ty časy jsou... teď je mládí v ... tahu a do důchodu daleko Sad .
Taky jsi chodila na obalovku nebo jinam?
Pavel

izmya napsal:
Ahoj všichni..

Jmenuji se Gábi a jsem ze Štětí (coz je mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem)..

O postcrossingu jsem se dozvěděla v práci kuriozním způsobem. Pracuju pro outsourcingovou firmu a občas k nám přijede šéf našeho týmu z klientské strany..Jsem taková "dekoratérka" a tak mám svůj open space chlíveček oblepený fotkama a pohledama..A on na to tak kouká a říká mi, znáš postcrossing? Asi vás nepřekvapý, že je z Holandska Smile a už to bylo Smile Za 156 dnů jsem poslala 92 pohledů..pomalu začínám věřím tomu co říkají kolegové - prej mám na postcrossingu závislost Smile ale mě závislosti baví a tahle ja navíc skvělá Smile

Jak už jsme napsala. Pracuju pro outsourcingovou firmu a jsem AR clerk..což je něco jako účetní bankovních operací..

Kromě posílání pohledů ráda cestuju, čtu, maluju, zajímám se o historii Kubánské revoluce, hispánské kultury (španělština je úžasnej jazyk) a mám další závislost a tou jsou naušnice Smile

Díky postcrossingu jsem "poznala spoustu zajímavých lidí". Píšu si maily s jednou holkou z Taiwanu (je úžasný číst si o trackers po Tibetu, Himalájích), jedné starší paní z Kanady posílám Krtečky, dneska jsem dostala earrings swap z Brazilie..je úžasný kolik skvělých lidí je na světě..

Jen kdyby byly v Čechách hezčí a zajímavější pohledy..

Happy postcrossing Smile
Návrat nahoru Goto down
izmya

Počet příspěvků : 2
Registrace : 15. 07. 12

Izmya Empty
PříspěvekPředmět: Re: Izmya   Izmya Empty1/8/2012, 18:53

Ahoj Pavle,

Štětí je celý můj život..ale ve své podstatě tu už od 15 let moc nepobývám..Střední a bakaláře jsem dělala v Ústí nad Labem a pak jsem pokračovala v Liberci..pak nějaká ta cizina..a teď pracuju v Praze..takže jsem víc tam než tady..
Obalovka jo? Takže buď docela slušně maluješ nebo jsi dobrej přes počítače Smile Obalovka je asi furt stejná..teda aspoň furt stojí na svém místě Smile Gábi..
Návrat nahoru Goto down
k-y-s-l-i-k

Počet příspěvků : 8
Registrace : 11. 07. 12

Izmya Empty
PříspěvekPředmět: Štětí   Izmya Empty2/8/2012, 19:31

Tak to jo... a koukám že po škole ses vrátila domů. To já částečně taky, ale pak jsem se přesunul za prací do Prahy a teď už v Praze dělám přes 5 let... Jinak k obalovce - ani jedno z toho co tady píšeš nejsem Very Happy Jsem takový "poslední mohykán" - byli jsme poslední ročník, který byl ještě ekonomický, než pak zůstali jen programátoři a grafici. Končili jsme v roce 2001 a po nás už se nikdo nenabíral na ten obor. Sice mi to moc do života nedalo, ale to už někdy tak bývá.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Izmya Empty
PříspěvekPředmět: Re: Izmya   Izmya Empty

Návrat nahoru Goto down

Izmya
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Postcrossing :: General :: Nováčci, představte se nám!-
Přejdi na: