Ahoj všichni..
Jmenuji se Gábi a jsem ze Štětí (coz je mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem)..
O postcrossingu jsem se dozvěděla v práci kuriozním způsobem. Pracuju pro outsourcingovou firmu a občas k nám přijede šéf našeho týmu z klientské strany..Jsem taková "dekoratérka" a tak mám svůj open space chlíveček oblepený fotkama a pohledama..A on na to tak kouká a říká mi, znáš postcrossing? Asi vás nepřekvapý, že je z Holandska
a už to bylo
Za 156 dnů jsem poslala 92 pohledů..pomalu začínám věřím tomu co říkají kolegové - prej mám na postcrossingu závislost
ale mě závislosti baví a tahle ja navíc skvělá
Jak už jsme napsala. Pracuju pro outsourcingovou firmu a jsem AR clerk..což je něco jako účetní bankovních operací..
Kromě posílání pohledů ráda cestuju, čtu, maluju, zajímám se o historii Kubánské revoluce, hispánské kultury (španělština je úžasnej jazyk) a mám další závislost a tou jsou naušnice
Díky postcrossingu jsem "poznala spoustu zajímavých lidí". Píšu si maily s jednou holkou z Taiwanu (je úžasný číst si o trackers po Tibetu, Himalájích), jedné starší paní z Kanady posílám Krtečky, dneska jsem dostala earrings swap z Brazilie..je úžasný kolik skvělých lidí je na světě..
Jen kdyby byly v Čechách hezčí a zajímavější pohledy..
Happy postcrossing