Postcrossing
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postcrossing

* Neoficiální fórum českých postcrosserů! * Připoj se k nám a posílej si pohlednice s lidmi z celého světa! *

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

cariiito

Goto down 
AutorZpráva
cariiito

cariiito

Počet příspěvků : 2
Registrace : 18. 07. 12
Věk : 32

cariiito Empty
PříspěvekPředmět: cariiito   cariiito Empty18/7/2012, 09:21

Ahoj Very Happy cheers

tak já se jmenuju Karolína, je mi 20 a bydlím v Peci pod Sněžkou, je to sice díra, ale za to tu máme krásné pohledy Very Happy
Před rokem jsem odmaturovala na umělecké průmyslovce a teď pracuju v malém obchůdku se suvenýry. Tady budu do října, pak budu chvilku bez práce a v lednu nejspíš pofrčím na pár měsíců do Francie.

O postcrossingu jsem se dověděla od kamarádky z Finska skoro před rokem, tak jsem si říkala, že to zkusím taky, no a s první dávkou pohledů se dostavila okamžitá závislost,která se projevuje neustále prázdnou peněženkou. Od té doby co jsem na postcrossingu nemám moc ráda víkendy, protože musím celé dva dny čekat na poštu až z toho mám někdy tiky v neděli. Navíc, protože bydlím na kopci kam pošťáci nechoděj, mám schránku na poště, takže někdy se stane, že jsem bez pošty i v pracovní dny, když jsem třeba celý den pryč, protože pošta zavírá ve 4 Very Happy
Akorát jsem teda radši na swapy než posílání pohledů "oficiálně" přes postcrossing. Opakující se pohledy z Ruska, Holandska a Německa mě opravdu nebaví, mám radši rozmanitost Very Happy přes postcrossing jsem dostala 26 různých zemí, celkem jich mám s dnes obdrženou Bolivií 84. Smile
Co se týče zájmů mimo pohledy, nejradši spím,jím nebo nakupuju. Ale ze všeho nejvíc mě baví cestovat a komunikovat s lidmi z celého světa, ať už přes internet, pohledy nebo dopisy farao

no a to bude asi všechno o mně Very Happy

Happy Postcrossing! Like a Star @ heaven
Návrat nahoru Goto down
http://miri-miri-cards.blogspot.com

cariiito
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Postcrossing :: General :: Nováčci, představte se nám!-
Přejdi na: