Helenaka
Počet příspěvků : 16 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 36 Bydliště : Jindřichův Hradec
| Předmět: Helenaka 12/7/2012, 12:16 | |
| Ahoj všichni, tak co bych vám o sobě tak napsala... Jmenuju se Helena a momentálně bydlím v Jindřichově Hradci. Je mi 24 let, mám přítele Tomáše, s kterým letos v září budu už pět let. Máme fenku německého ovčáka Cathy a spooooustu koček - asi 8, ale naštěstí na chalupě. Od září budu snad zářit na vyšší odborné škole v Českých Budějovicích. Mezi mé zájmy patří samozřejmě postcrossing, pak grafika a umění vůbec, móda, zdraví, hudba, sledování filmů a seriálů... je toho dost, že si ani na všechno nevzpomenu, ale nejvíc mě naplňují věci spojené s uměním a ty, kde můžu uplatnit svoje puntíčkářství... Co se postcrossingu týče, tak je to pro mě nová věc - momentálně mám registrované 3 pohledy a dalších 5 na cestě. Přišla jsem na něj díky stránkám votocvohoz.cz na místním fóru, a už jen ten nápad mi přišel super, takže jsem neváhala a ihned se registrovala a už je to moje závislost! Jediné, co mi vadí je, že nejsou k dostání hezčí pohledy... | |
|