Misa015
Počet příspěvků : 11 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 35 Bydliště : Karlovy Vary
| Předmět: Misa015 11/7/2012, 21:37 | |
| Ahoj, to vypadá, že se tu představím jako první. Jmenuji se Míša a je mi 22 let. Jsem z Karlových Varů, ale většinu roku trávím v Pardubicích, kde studuji na místní univerzitě - studuji slovinštinu a historii (za měsíc mě čekají první státnice - historie, tak mi držte palce, aby to dobře dopadlo ). Miluji historii - hlavně historii lázeňství. Krom toho si ráda dopisuji s lidmi z různých koutů světa, ráda čtu, poslouchám hudbu... S Postcrossingem jsem se poprvé setkala v létě v roce 2008, kdy jsem si při prohlížení profilů na Interpals u jedné Finky přečetla, že má ráda Postcrossing. Nedalo mi to a hned jsem si to vyhledala. Zaujalo mě to a tak jsem se rozhodla registrovat. Od té chvíle mě Postcrossing hrozně baví a vždycky s napětím čekám odkud mi příjde další pohled. Dříve jsem pohledy vůbec nesbírala, ale od té doby co mě chytil Postcrossing jsem začala sbírat pohledy s mapami - tzv. mapcards. Loni v létě se mi konečně povedlo zkompletovat pohledy s mapami všech států USA. | |
|
Helenaka
Počet příspěvků : 16 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 36 Bydliště : Jindřichův Hradec
| Předmět: Uvítání... 12/7/2012, 12:15 | |
| Ahoj, ráda tě poznávám O mě si něco můžeš přečíst v dalším tématu tohoto fóra... Jinak, držím palce k těm státnicím, ale věřím, že to zvládneš! Napadlo mě, že když máš ráda historii lázeňství - nechtěla by si poslat nějaké pohledy z Třeboně, kam často jezdíme? Sice nevím jaký mají výběr, ale snad něco budou mít. Kdyžtak se ozvi... | |
|