Admin Admin
Počet příspěvků : 27 Registrace : 11. 07. 12
| Předmět: Brno 11/7/2012, 12:12 | |
| Znáte nějaké obchůdky s krásnými pohlednicemi v Brně? Pošlete tip i dalším postcrosserům. | |
|
Quiquilla
Počet příspěvků : 1 Registrace : 18. 07. 12
| Předmět: Něco málo na začátek 18/7/2012, 21:45 | |
| S postcrossingem teprve začínám, takže obchodů jsem ještě moc neprolezla (teda, od té doby, co jsem se do postcrossingu nechala uvrtat, do té doby jsem na pohledy nekoukala ). Spoustu krásných pohledů jsem ale našla v knihkupectví Barvič a Novotný. Mají tam krtečka, štěňátko (to, co dostalo chuť na med ), docela pěkné pohledy Brna, různé velké a široké pohlednice, 3D atd. Další pohádkové pohledy jsem našla ve Vaňkovce v papírnictví - Rumcajse, Makovou panenku, Hurvínka. A v knihkupectví Academia dole u schodů mají pohledy starého Brna (i když jinak nic moc výběr), ty mě zaujaly. Doufám, že jsem alespoň trochu pomohla. Až se zase dostanu do Brna, prozkoumám toho víc | |
|
trisia
Počet příspěvků : 2 Registrace : 23. 07. 12
| Předmět: TIC! 23/7/2012, 06:33 | |
| Včera jsem objevila moc prima zdroj: Turisticke a informační centrum vedle Staré radnice. Je to roh Radnické a Pánské. Mají tam jednak pěkné nedělené pohledy na Brno (vč. rooomantických západů slunce), ale pak i historické - staré pohlednice (po těch jsem pásla nejvíc) s kresbami, nové akvarely. Další úlovky: pohlednice s erby a se starými obrazy (portrét JG Mendela, barokní obraz Brna). Po historických postcrosseři dost pasou. Jo a cena - 5,- ! Dobrý lov! | |
|