Postcrossing
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postcrossing

* Neoficiální fórum českých postcrosserů! * Připoj se k nám a posílej si pohlednice s lidmi z celého světa! *

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Brno

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Admin
Admin

Počet příspěvků : 27
Registrace : 11. 07. 12

Brno Empty
PříspěvekPředmět: Brno   Brno Empty11/7/2012, 12:12

Znáte nějaké obchůdky s krásnými pohlednicemi v Brně? Pošlete tip i dalším postcrosserům.
Návrat nahoru Goto down
https://postcrossing.forumczech.com
Quiquilla

Počet příspěvků : 1
Registrace : 18. 07. 12

Brno Empty
PříspěvekPředmět: Něco málo na začátek   Brno Empty18/7/2012, 21:45

S postcrossingem teprve začínám, takže obchodů jsem ještě moc neprolezla (teda, od té doby, co jsem se do postcrossingu nechala uvrtat, do té doby jsem na pohledy nekoukala Smile).
Spoustu krásných pohledů jsem ale našla v knihkupectví Barvič a Novotný. Mají tam krtečka, štěňátko (to, co dostalo chuť na med Smile), docela pěkné pohledy Brna, různé velké a široké pohlednice, 3D atd.
Další pohádkové pohledy jsem našla ve Vaňkovce v papírnictví - Rumcajse, Makovou panenku, Hurvínka.
A v knihkupectví Academia dole u schodů mají pohledy starého Brna (i když jinak nic moc výběr), ty mě zaujaly.

Doufám, že jsem alespoň trochu pomohla. Až se zase dostanu do Brna, prozkoumám toho víc Smile
Návrat nahoru Goto down
trisia

Počet příspěvků : 2
Registrace : 23. 07. 12

Brno Empty
PříspěvekPředmět: TIC!   Brno Empty23/7/2012, 06:33

Včera jsem objevila moc prima zdroj: Turisticke a informační centrum vedle Staré radnice. Je to roh Radnické a Pánské.
Mají tam jednak pěkné nedělené pohledy na Brno (vč. rooomantických západů slunce), ale pak i historické - staré pohlednice (po těch jsem pásla nejvíc) s kresbami, nové akvarely. Další úlovky: pohlednice s erby a se starými obrazy (portrét JG Mendela, barokní obraz Brna). Po historických postcrosseři dost pasou. Jo a cena - 5,- !
Dobrý lov! Cool
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Brno Empty
PříspěvekPředmět: Re: Brno   Brno Empty

Návrat nahoru Goto down

Brno
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Brno

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru