| Severní Amerika | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Admin Admin
Počet příspěvků : 27 Registrace : 11. 07. 12
| Předmět: Severní Amerika 11/7/2012, 11:21 | |
| Zde můžete vkládat fotografie svých pohlednic poslaných do Severní Ameriky. | |
|
| |
Kriss
Počet příspěvků : 7 Registrace : 11. 07. 12 Bydliště : Morava
| Předmět: USA 11/7/2012, 17:49 | |
| Do Spojených států amerických jsem poslala krásnou moravskou pohlednici s velikonoční tematikou. Tak snad zaujme. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Helenaka
Počet příspěvků : 16 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 36 Bydliště : Jindřichův Hradec
| Předmět: První a vlastní! 16/7/2012, 19:13 | |
| Předně se musím pochlubit, že jsem pohlednici vyráběla skoro sama - pomocníkem mi byl grafický program Adobe Photoshop a obrázky vyhledané přes google.com - takže je to vlastně taková koláž udělaná na počítači... paní, která pohlednici dostane, hraje golf a ráda štrikuje, a přála si doma vyrobenou pohlednici, tak jsem vymyslela tohle: Pro Helen do Jižní Karolíny:[You must be registered and logged in to see this image.]
Naposledy upravil Helenaka dne 16/8/2012, 11:15, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
k-y-s-l-i-k
Počet příspěvků : 8 Registrace : 11. 07. 12
| Předmět: Re: Severní Amerika 17/7/2012, 20:13 | |
| - Helenaka napsal:
- Předně se musím pochlubit, že jsem pohlednici vyráběla skoro sama - pomocníkem mi byl grafický program Adobe Photoshop a obrázky vyhledané přes google.com - takže je to vlastně taková koláž udělaná na počítači... paní, která pohlednici dostane, hraje golf a ráda štrikuje, a přála si doma vyrobenou pohlednici, tak jsem vymyslela tohle:
Pro Helen z USA: [You must be registered and logged in to see this image.] Hezká práce... Až dojde, tak se pochlub jaká bude reakce | |
|
| |
Helenaka
Počet příspěvků : 16 Registrace : 11. 07. 12 Věk : 36 Bydliště : Jindřichův Hradec
| Předmět: Odpověď 18/7/2012, 16:11 | |
| - k-y-s-l-i-k napsal:
- Hezká práce... Až dojde, tak se pochlub jaká bude reakce
Děkuju a určitě napíšu jak se jí líbil. Upřímně doufám, že dojde v pořádku, je totiž vytisknutý na dvě čtvrtky, které jsou slepené k sobě, takže docela riziko... | |
|
| |
Laura18
Počet příspěvků : 6 Registrace : 23. 07. 12
| Předmět: Re: Severní Amerika 30/7/2012, 23:54 | |
| | |
|
| |
Helenaka
| |
| |
Helenaka
| Předmět: Další do USA 16/8/2012, 10:14 | |
| Pro Carol do Jižní Karolíny:[You must be registered and logged in to see this image.]Pohled pro Carol byl pro mě další výzvou, protože její požadavky na pohlednice byly docela kuriózní a ve městě kde bydlím těžko k sehnání, tak jsem se rozhodla, že jí pošlu kočičí pohled (kočky měla v seznamu taky, ale i tak mi to nedalo ) a vymyslela jsem anglickou básničku, kde jsem použila slova, která měla na seznamu, co by ráda za pohledy - tady je reakce: - citace :
"Oh WOW! Not only is your cat card adorable and pretty, but to have you write a poem specifically for me using all my interests, is simply stunning! Thank you so much for making my day absolutely special! A total favorite! warm wishes, Carol"
Tohle na postcrossingu miluju - dělat lidem radost. Pro Annu do Virginie:[You must be registered and logged in to see this image.]
Naposledy upravil Helenaka dne 16/8/2012, 11:15, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Shax
Počet příspěvků : 15 Registrace : 11. 07. 12 Bydliště : Liberec
| Předmět: Re: Severní Amerika 16/8/2012, 10:22 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Severní Amerika | |
| |